Diëtiste

Wil je een gezonde relatie met je eetpatroon? Heb je nood aan medisch dieetadvies? Wil je gezonde gewoontes aanleren? Klaar met diëten? Wel, ik help je graag!

Bekijk hier hoe ik te werk ga.

Hoe ga ik te werk?

Mijn visie

Er zijn drie belangrijke aspecten als je denkt aan een gezonde levensstijl; een gevarieerd en evenwichtig eetpatroon, op regelmatige basis bewegen & een gezonde ‘mindset’. Aan de hand van deze drie luik wil ik je begeleiden, je coachen op weg naar gezonde levensstijl.

Werking

Ik wil je laten zien dat je voor een gezonde levensstijl zeker niet hoeft te diëten. Aan de hand van coaching leer ik je gezonde keuzes maken (gezonde gewoontes). Geen restricties, samen gaan we op zoek naar jouw balans, jouw balans tot succes. Stap voor stap een gezonde relatie opbouwen met voeding zonder schuldgevoelens & regelmatig bewegen, alleen dit werkt op lange termijn.

Enjoy your healthy lifestyle

Zelf hou ik van pure gerechten (plant-based), simpel en eenvoud. Tijd is vaak een struikelblok om gezonde keuzes te maken. Aan de hand van tips wil ik je aantonen dat lekker en gezond eten geen tijd kost. Zoals een Griekse filosoof beweerde: “het ultieme geheim van genieten is beperken, er bewust mee omgaan”. Ik geef ook om je mentale gezondheid, op lange termijn werkt diëten niet en al zeker niet voor je mentale gezondheid. Zorgdragen voor jezelf en je lichaam is belangrijk. Vandaar dat ik werk binnen een psychologenpraktijk.

Wie ben ik?

Hallo!

Ik ben Emma Goemaere, 25 jaar en een gepassioneerde voedingsdeskundige. Door mijn interesse voor voeding, beweging en op zoek gaan naar een gezonde levensstijl wist ik al snel dat ik diëtiste wou worden. In 2018 studeerde ik vol trots af in de Hogeschool Odisee te Gent, daarna volgde ik een specifieke lerarenopleiding. 

Mijn loopbaan

Ik ben werkzaam als voedingsdeskundige in het woonzorgcentrum Huize Zonnelied, daarnaast werk ik als zelfstandige diëtiste bij ‘Ter Biest’ een psychologenpraktijk & ben ik diëtiste aan huis in Waregem. 

Ik heb werkervaring als voedingsdeskundige in AZ Delta Roeselare, daar voorzag ik de diëtetische opvolging van oncologische & geriatrische patiënten. In 2020 volgde ik de opleiding sportdiëtetiek. Ik blijf mij verder bijscholen om de beste begeleiding te bieden.  Volgende ervaringen deed ik al op: AZ Jan Palfijn (bariatrie), Infraligne, Onderwijscentrum Gent (project Burger Boef), AZ Delta (oncologie&geriatrie).

Mijn specialisaties

Eetstoornis

Gezonde voeding

Gediplommeerde sportdiëtiste

Prikkelbare darmen

Hart- en vaatziekten

Vegetarisme

Tarieven

Eerste consultatie

intake

€60 | 90 min

Tweede consultatie

analyse

€60 | 60 min

Opvolg consultatie

analyse / opvolging

€40 | 30-40 min

Terugbetalingsmogelijkheden

Bijna alle ziekenfondsen hebben een terugbetalingsplan voor raadplegingen. Welke voorwaarden er moeten voldaan worden is steeds afhankelijk van ziekenfonds tot ziekenfonds. Bekijk hiervoor even het bijgevoegde bestand voor meer informatie.