Jongeren

Ben je jong en op zoek? Heb je soms moeilijkheden in het contact met leeftijdsgenoten (je vrienden, klasgenoten…), of met volwassenen (je ouders, leerkrachten…)? Heb je weinig zelfvertrouwen, of problemen met het uiten van je gevoelens? Staat je leven op z’n kop door een ingrijpende gebeurtenis? Lig je soms met jezelf in de knoop? Voel je dat er dingen om je heen veranderen, maar weet je niet hoe daarmee om te gaan? Stel je jezelf vragen over wie je bent, wat je wil of wat je doet? Heb je het gevoel nergens bij te horen? Ben je bang om te falen? Voel je je eenzaam, omdat je met iets worstelt dat niemand begrijpt?

Bekijk hier wat we voor u kunnen doen.

Wat we voor u kunnen doen

Individuele begeleiding

Als je het gevoel hebt dat het je even allemaal teveel wordt, of dat je het niet meer alleen kan (ver)dragen, dan kan je bij ons terecht. In een kennismakingsgesprek, bespreken we met jou wat moeilijk loopt, of waar je onder lijdt, en gaan we samen op zoek naar wat je zou kunnen helpen. Voor sommige mensen helpt het om een plek te hebben, waar ze vrijuit kunnen spreken, anderen hebben nood aan concrete tips/handvaten… wij denken mee, en proberen zo goed mogelijk tegemoet te komen aan jouw vraag en behoeften. .

Doorverwijzing

Binnen onze praktijk kan je een afspraak maken bij één van onze psychologen: (psychologen volwassenen). Indien je dat wenst, werken we ook nauw samen met jouw vertrouwde huisarts. We komen (initieel) gemiddeld één keer per week samen voor een gesprek.